Skip to content
SpringSessions-Leaf

SPRING SESSIONS

by Asserlind

gravidfotografering

Nu öppnar jag upp för bokning av Spring Sessions!

Jag välkomnar fem – sex gravida kvinnor till en fotosession nu i vår. Vi fikar, delar erfarenheter och tankar om moderskapet och jag fotograferar er under 2.5 timmar. Tiden fördelas på alla deltagare, ca 25-30 min fotografering per person. Ni får 5st digitala bilder från fotograferingen som ni själva väljer från ert personliga webbgalleri.

Vill du boka in dig på en mysig fotografering i vår och umgås i liten grupp med andra kvinnor. Låna en vacker gravidklänning och sippa på lite alkoholfritt bubbel i det gröna och få med dig fina minnen och vackra bilder från din graviditet?

Boka din plats

Söndagen den 21:e april

(Backup datum: söndag 5:e maj)

SpringSessions-Leaf

Hi mama!

Varför boka Spring Sessions?

Jag vill ge dig möjligheten att föreviga din graviditet och samtidigt skapa ett safe space för kvinnor att mötas en stund och dela tankar och känslor om moderskapet.

Oavsett om detta är ditt första, andra eller tredje barn så är alla graviditeter olika och alla barn är olika. Låt oss ses och dela erfarenheter tillsammans över en härlig fika i naturen!

Eftersom ni är flera gravida kvinnor som delar en fotografering så är också kostnaden lägre än vid en vanlig gravidfotografering hos mig. Win win!

från mig

Jag ser så mycket fram emot den här stunden i vår!

Jag har länge viljat skapa ett intimt event för kvinnor där jag får släppa loss min kreativitet men också möta andra mammor. När jag bokas för en gravidfotografering så utgår jag alltid efter den gravida kvinnans önskemål om inramning, plats, styling etc. Med Spring Sessions så får jag som fotograf välja plats och inramning vilket känns extra kul!

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor kring Spring Sessions. Hoppas på att vi ses i vår!

asserlind gravidfotografering för gravida kvinnor

Faq

Frågor & svar

  • Vi vill ju ha en skön stund tillsammans så vid regn så ombokar vi till vårt backup datum. Det är viktigt att du har möjlighet att kunna även på backup datumet utifall att vi tvingas flytta eventet från det ursprungliga datumet.

vad ingår

Detta ingår i Spring Sessions

• En stylad vårfotografering för dig som gravid.

• Valfritt att låna gravidklänning och blomsterkrans.

• Uppdukad fika, färsk frukt och alkoholfritt bubbel i det gröna.

• Gemenskap och samtal med andra gravida kvinnor i liten grupp.

• Personligt webbgalleri med dina bilder för urval.

• Fem stycken digitala bilder levererade till dig via länk.

(Makeup & hårstyling ingår ej)

Asserlind Spring Sessions

investering

Detta låter så magiskt! Vad kostar det?

Priset inkluderar stylad gravidfotografering, lån av klänning och blomsterkrans, personligt webbgalleri, 5st digitala bilder, fika och en härlig stund tillsammans.

Din investering:

2.500 kr

Lär känna mig

Johanna Asserlind fotograf

Mer om mig

Johanna Asserlind

Född i Göteborg och uppvuxen i Vänersborg. Jag fick min första kamera i konfirmationspresent, en Konica Minolta, med film. Jag var inte gammal och hade inte råd att betala för massa filmrullar och framkallningar. Så jag gav mig själv bara en chans per motiv. Ett klick. Ibland fotar jag så även idag, i den digitala åldern när man kan ta om och radera i oändlighet så fotar jag som om det inte fanns någon andra chans.

Boka

Redo att föreviga din graviditet?

Häng med mig och ett litet härligt gäng mammor i det gröna i vår och få med dig vackra bilder till familjealbumet!

Asserlind Spring Sessions

Get social

Häng med oss på Instagram!

Följ gärna oss på sociala medier för inspiration, vackra bilder och tips!