Skip to content

New Soul

Gravidfotografering

Att ge en själ en stund här på jorden. Den fantastiska möjligheten har givits dig. Finns det något större, att skapa ett nytt liv. Vilken resa som du är på – och den ska vi föreviga nu!

Varma gratulationer till din graviditet!

Den här tiden kan verkligen vara så omvälvande, utmanande, fantastisk och skrämmande på samma gång! Oavsett om du varit gravid tidigare eller inte så är varje graviditet lika unik som bebisen som väntar i magen. 

Den här tiden kommer inte tillbaka. Den händer här och nu och vips så är barnet är! Detta är värt att föreviga och minnas tillbaka på. Spara fotona och visa barnet när det blir större, sätta in i album eller göra fotoböcker av. 
 
Kontakta oss med din bokningsförfrågan. 
Gravidfotografering med syskon

Hur går det till?

Bohemisk gravidfotografering på äng

Steg 1

Boka

Känns det som att du funnit rätt fotograf för dig? Då är du varmt välkommen med din bokningsförfrågan. Boka gärna i god tid, helst tre – fyra månader innan din bf. Fotograferingen brukar man göra när man är gravid i v.28-35. Bokningsavgift faktureras vid bokningen.

Bohemisk gravidfotografering i skogen

Steg 2

Plats & Väder

Vill du bli porträtterad i skogen, på en äng eller vid stranden? Vi har flera guldkorn till fotoplatser att tipsa om i och runtomkring Trollhättan och Vänersborg. Har du ett eget smultronställe så åker vi gärna dit! Vi bokar även ett backup datum utifall att det regnar.

Bohemisk gravidfotografering Trollhättan

Steg 3

Fotograferingen

Inför fotograferingen så har vi haft ett planeringssamtal där vi har gått igenom plats och klädsel. På dagen för din fotografering så möts vi upp där vi ska fota och jag guidar dig med lugn och värme genom fotograferingen. Vi landar i stunden och förevigar den.

Kind words

Hanna

”Johanna är en helt fantastisk fotograf! Hon hade en tydlig vision och hade valt ut jättefina platser att fota på. Hon hade tänkt på allt och planerat fotograferingen väldigt bra, utan att det kändes för uppstyrt och stelt. Johanna fick oss att känna oss väldigt bekväma, avslappnade och vackra. Fotograferingen är ett väldigt fint minne från graviditeten. Vi älskar varenda bild, de blev magiska!”

Priser

Gravidfotografering

I gravidpaketet ingår planeringsmöte via telefon eller mail, 1h fotografering, personligt webbgalleri för urval samt 15st digitala varsamt redigerade bilder. Blomsterkrans eller bukett kan köpas till utifrån dina önskemål. 

4.000 kr

Boka

Skicka din bokningsförfrågan

Skriv gärna med vilken vecka du är i nu samt bf. Vill din partner eller syskon också vara med? Skriv gärna med deras namn i bokningen också. Varmt välkommen med din bokningsförfrågan. 

Blogg

Allt du behöver veta inför din gravidfotografering

Än kanske det är tidigt och du har kanske bara börjat att fundera på att eventuellt föreviga din graviditet. Mitt upp i illamående, cravings, trötthet och hormoner så är kanske inte att ställa sig framför kameran det första man tänker på – men. Den här tiden, med just det här lilla barnet kommer aldrig tillbaka. Jag har hittills inte mött någon som ångrat att bilder från graviditeten finns där i familjearkivet…

Asserlind blogg

Get social

Häng med oss på Instagram!

Följ gärna oss på sociala medier för inspiration, vackra bilder och tips!