Skip to content

family treasure

Familjefotografering

Det finns många stunder som man önskar att ha bilder ifrån, ankomsten av ett nytt litet syskon till barnaskaran eller en ny familjekonstellation som förtjänar en plats i familjealbumet.

Hello family! Va är ni för goa filurer?

Va roligt att ni vill ta bilder på er familj! Vi fotar alla familjer, oavsett storlek eller konstellation. Det finns så många små och stora stunder värdiga familjealbumet. Härliga sommarkvällar i trädgården med hela familjen samlad, en ny liten bebis, hundvalp eller kanske ett kalas. Vi är alla viktiga i vår historia och i vår familjs historia. Idag är det många barn vars hela liv finns i mobilens kamerarulle, en kamerarulle utan negativ. Detta måste det bli ändring på känner vi! 

Kontakta oss med din bokningsförfrågan.

Familjefotograf Västragötaland

Hur går det till?

Parfotograf Göteborg Trollhättan Uddevalla Vänersborg

Steg 1

Boka

Ni börjar med att skicka en bokningsförfrågan till oss och berättar lite om er familj. Har ni barn? Hur gamla är dom? Ska nåt husdjur få vara med på bild kanske? I samband med bokningen så faktureras bokningsavgiften och när den är betald så är bokningen klar och datumet ert.

Parfotograf Göteborg Trollhättan Uddevalla Vänersborg

Steg 2

Plats & Väder

Har ni nån plats som är speciell för er? Hänger ni mycket i skogen? Hemma eller i skateparken? Vi kommer jättegärna med förslag på fina locations och bollar gärna era idéer med oss så att vi kan föreviga er familj så som ni är! Vi bokar in ett backup datum ifall det regnar och vi ska fotografera utomhus.

Familjefotograf Göteborg Trollhättan Uddevalla Vänersborg

Steg 3

Fotograferingen

Inför fotograferingen så har vi haft ett planeringssamtal där vi har gått igenom plats och kanske ger lite outfit förslag. Undvik helst mönster och tryck på plagg. Vi möts upp på vår valda fotoplats och guidar er genom fotograferingen utan stela poser. Naturligt, lugnt och avslappnat är så som vi gillar att jobba.

Priser

Familjefotografering

I familjepaketet ingår planeringsmöte via telefon eller mail, 1.5h fotografering, eventuell rekvisita från vår samling om så önskas, personligt webbgalleri för urval samt 20st digitala varsamt redigerade.

4.500 kr

Boka

Vi hjälper er att skapa bildminnen på er familj så som ni är!

Vad är typiskt er familj? Ni kanske vill bli fotade vid havet, på lekparken eller hemma i trädgården? Vita studiobakgrunder är ju ganska opersonligt, vi fotar gärna där ni känner er som mest hemma! Fast vi har givetvis några riktigt mysiga fotoplatser att tipsa om såklart.

Blogg

Hur får man barnen glada under familjefotografering?

Detta är fundering nummer ett hos mina familjer inför alla mina familjefotograferingar. Hur får vi barnen glada på familjefotograferingen? Vad gör vi om barnet är kinkigt? Vad gör vi om barnen inte sitter still? Tänk om detta, tänk om det…

Familjefotografering Gravidfotografering i Trollhättan

Get social

Häng med oss på Instagram!

Följ gärna oss på sociala medier för inspiration, vackra bilder och tips!